info wijkagentWijkagent: Wie, wat, waar?

Wilco Jansen is wijkagent van de wijk Voorst- Noord/Zuid. (Bussloo, Voorst, Wilp Achterhoek, Posterenk, Klarenbeek, Terwolde, Nijbroek, De Vecht.) De wijkagent is een ervaren politieagent(e) met een extra opleiding. Hij is veel aanwezig in uw wijk. De wijkagent weet ook veel over uw wijk. Meestal kent deze politieman de jongeren uit de wijk en weet hij of er bijvoorbeeld inbraken zijn geweest. Samen met collega’s probeert de wijkagent die te voorkomen. De wijkagent praat ook met gemeenten, woningbouwverenigingen, scholen en wijkraden. Zo krijgt hij veel informatie over uw wijk. Afspraak U kunt bij hem terecht met vragen over veiligheid in uw woonomgeving.

Een afspraak met onze wijkagent in Terwolde omgeving maakt u via telefoonnummer 0900 8844 of bericht Wilco via het contactformulier op www.politie.nl Hoe kunt u helpen? U helpt de wijkagent door hem of haar te vertellen wat u ziet en hoort. Valt u iets bijzonders op? Geef het dan door aan uw wijkagent. Samen zorgen we ervoor dat Terwolde een leuke en veilige wijk blijft.

Spreekuur:

Bezoek het spreekuur van de wijkagent voor al uw vragen op gebied van veiligheid. Daarnaast is de wijkagent actief op twitter via @polvoorstzuid en volgt uw politieteam via Facebook Politie Voorst. 

Op Mijn buurt, vindt u alle informatie over uw wijk.

Wilco Jansen (0900-8844) houdt spreekuur: 1e dinsdag van de maand in Wilp (19.00-19.30 uur) en in Voorst (20.00-20.30 uur). En elke 3e woensdag van de maand in Klarenbeek (19.00-19.30 uur) en in Nijbroek (20.00-21.00 uur).

  Politiebureaus
politienijbroek de arend

Nijbroek - Dorpsplein

Dorpsplein 2

 

Nijbroek     Telnr. 0900-8844

politietwello voorst

Twello - Veilingstraat

 Veilingstraat 30

Twello         Telrn. 0900-8844

 

 

 

 

 

© 2020 Dorpsbelangen Terwolde. All Rights Reserved.