Samen voor glasvezel (Veluwe oost)

Samen voor glasvezel in Veluwe Oost

Beste ambassadeur in het gebied Veluwe Oost,

De campagne is nog niet officieel gestart maar het eerste spandoek is al opgedoken en wel in Wenum-Wiesel. Erg leuk om te zien! Mochten jullie nog andere mooie plekken weten waar spandoeken opgehangen kunnen worden, geef dit dan even aan ons door. Wij hebben 25 spandoeken die in het gebied Veluwe Oost opgehangen kunnen worden. Let hierbij op dat dit niet op openbare gronden geplaatst mag worden.


Informatieavonden
Om alle bewoners in het gebied te informeren, organiseren we in totaal 5 informatieavonden. We nodigen je van harte uit om op een (of meerdere) avond(en) aanwezig te zijn. Het is een mooie kans om te horen welke vragen er leven bij de mensen die straks mogen kiezen. Hieronder de data en locaties.

  • Maandag 14 mei: Van der Valk Cantharel, van Golsteinlaan 20 in Ugchelen
  • Dinsdag 15 mei: Hallse kerk Ludgerus, Dorpsstraat 57 in Hall
  • Woensdag 16 mei: Kulturhus Jachtlust, Jachtlustplein 11 in Twello
  • Donderdag 17 mei: Dorpshuis Ons Huus, Beemterweg 25A in Beemte Broekland
  • Dinsdag 22 mei: Het Boshuis, Kerkweg 2 in Klarenbeek

Het is belangrijk dat iedere bewoner zijn of haar uitnodiging meeneemt. Aan het einde van de avond ontvang je namelijk op vertoon van de uitnodiging een informatiemap. Bewoners die niet zijn geweest ontvangen deze later thuis. Na de informatieavonden start ook de actieve campagne van de dienstaanbieders en lokale verkopers.

Recreatie
In het gebied Veluwe Oost zijn ook recreatie-terreinen. Dit kunnen de meest uiteenlopende terreinen zijn van bijvoorbeeld een boerencamping met 10 kampeerplekken tot een terrein met 50 bungalows met 1 eigenaar of wel 50 eigenaren en daarnaast 40 kampeerplekken. De variaties zijn enorm en vraagt om een maatwerk-aanpak. Daarom zullen wij op 23 mei een aparte recreatieavond organiseren voor de recreatie-eigenaren in dit gebied. Deze adressen ontvangen van ons een persoonlijke uitnodiging voor deze avond.

Ambassadeursavonden
Na de informatieavonden zullen er nog voor wie belangstelling heeft drie aparte ambassadeursavonden worden georganiseerd in Apeldoorn, Brummen en Voorst. De drie gemeenten met de meeste adressen in het gebied. We willen jullie dan ook vragen om pas na deze avonden lokale aanmeldavonden te organiseren. De data en locaties voor de ambassadeursavonden volgt nog.

WhatsApp groepen
Na de informatieavonden zullen wij de WhatsApp groepen gaan opstarten.

Adresvragen
Er kunnen vragen komen die over specifieke adressen gaan (Bijvoorbeeld: waarom doet dit adres niet mee?). Graag deze vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in de onderwerpregel: adres, huisnummer, toevoeging, postcode, woonplaats. Dan gaan wij dit adres uitzoeken en zullen wij een terugkoppeling geven met de situatie.

Hopelijk tot ziens op één van onze informatievonden! Samen gaan we voor de 50%. 

Vriendelijke groet,
Agnes Mentink & Daisy Meekes

Glasvezel buitenaf
Glasvezel buitenaf
Postbus 71 
7600 AB Almelo

© 2020 Dorpsbelangen Terwolde. All Rights Reserved.