Uitnodiging Vrijwilligers Waarderingsavond

 Twello, 17 oktober 2017 

Betreft: Uitnodiging Vrijwilligers Waarderingsavond

 

Geachte organisatie en vereniging, 

Namens de burgemeester van de gemeente Voorst, dhr. Penninx, willen wij u van harte uitnodigen voor de Vrijwilligers Waarderingsavond. Deze avond wordt door de Vrijwilligers Centrale Voorst in samenwerking met de gemeente Voorst georganiseerd, om zo de waardering uit te spreken voor de inzet van al diegenen die zich binnen de Gemeente Voorst belangeloos inzetten voor anderen.

Tijdens deze avond willen wij op een feestelijke manier het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Voorst in de schijnwerpers zetten. Zo zal de muzikale omlijsting verzorgd worden door lokale muzikanten en zal er een film gepresenteerd worden over het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Voorst.

 Wij hopen dat met uw inzet en aanwezigheid het vrijwilligerswerk nog zichtbaarder wordt en we er samen een feestelijke avond van maken.

 De avond vindt plaats op vrijdag 8 december van 19.00 – 22.00 uur in Dorpshuis Voorst, Schoolstraat 14 te Voorst.

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen aanwezig zullen zijn, verzoeken wij u vriendelijk om vóór 17 november te laten weten met hoeveel vrijwilligers u aanwezig bent op deze avond. Dit kan via mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Wij hebben er zin in, u ook?

 Met vriendelijke groet, namens burgemeester J. Penninx 

Mens en welzijn Voorst

Dorothy den Boer en Simone Beerthuis, coördinatoren Vrijwilligers Centrale Voorst

Image 002

© 2020 Dorpsbelangen Terwolde. All Rights Reserved.