Woononderzoek onder jongeren!

Woononderzoek onder jongeren, doe mee!

Jongeren zijn belangrijk voor de gemeente Voorst. Het gezegde is niet voor niets: ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Daarom wil de gemeente, waar mogelijk, inspelen op jullie woonwensen.

Veel starters en jonge gezinnen verhuizen naar de stad, voor hun studie, werk of een relatie. Een deel keert later terug, vaak wanneer hun inkomen hoger is. Er is echter ook een grote groep jongeren die niet naar de stad wil verhuizen maar juist hier in de gemeente Voorst wil blijven wonen.

De gemeente Voorst wil graag een passend woningaanbod en dan vooral ook passend bij jullie woonwensen. Maar hoe kun je passende woningen aanbieden, als je als gemeente niet exact weet welk type woningen jongeren zoeken en welke wensen ze hebben als het gaat om hun woonomgeving?

 

Woonwensenonderzoek

Om hier een goed beeld van te krijgen, gaat de gemeente een woonwensenonderzoek uitvoeren. Ben je in de leeftijd van 18 tot 30 jaar? Vul dan de vragenlijst in op: www.bit.ly/woneninvoorst. Het invullen duurt maar 5 tot maximaal 10 minuten.

Kans op een leuke prijs Onder alle deelnemers van het woonwensenonderzoek worden leuke prijzen verloot. Zo maak je kans op een rondvlucht (van 15 minuten) boven Teuge en dan mag je ook nog twee personen meenemen die samen met jou in het vliegtuig stappen! Naast deze prijs zitten er ook 10 cadeaubonnen van € 20 in de verloting, deze zijn te besteden bij de Expert in Twello. De moeite waard om mee te doen aan het onderzoek!

Vragen? Heb je vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met de gemeente Voorst, Anouk ter Avest, 0571-27 93 89 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jouw mening is belangrijk!

 

© 2020 Dorpsbelangen Terwolde. All Rights Reserved.