Verenigingen in Terwolde

Weet u wel eens wat er allemaal te doen is in Terwolde? Onderstaand brengen wij ze bij u in beeld:

Sportvereniging SV Terwolde

Het Dagelijks Bestuur zit 2x in de maand in de kantine, de eerste en derde donderdag van de maand van 20:30 tot 22:00 uur. Leden die iets willen bespreken met het Dagelijks Bestuur kunnen dan naar de kantine komen.  Kan het niet wachten of komt het tijdstip niet uit, dan kunnen jullie een afspraak maken! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     www.svterwolde.nl

     
         

Kermis Terwolde

Wil je iets meer weten over de Stichting Volksvermaak Terwolde, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag meer informatie bij één van de bestuursleden.     www.kermisterwolde.nl

     like-us-on-facebook.png
         

Zang en Gospelkoor Inspiration Terwolde

Wilt u meer van ons weten of een optreden boeken neemt u dan gerust contact op met onze secretaresse Mieke van Lohuijzen tel 0571- 292773 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met de voorzitter.
Wilt u meer weten over de muziek die wij zingen neem dan contact op met Riet Visser.
Wilt u algemene informatie, neem dan contact op met de voorzitter Riet Visser tel 0571-
290720. e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

      Zangvereniging de Eendracht
         

TACO Terwolde

TACO Terwolde is een van de grootste autocrossorganisaties van Nederland. Jaarlijks organiseert de vereniging een internationaal autocrossevenement in het Gelderse Terwolde. Op deze website leest u alles over de sport, de wedstrijden en de rijders.
 

Bestuur

TACO Terwolde
Korenkamp 42,  7434 SJ Lettele www.taco-terwolde.nl 

 
         

Muziekvereniging Ons Genoegen

Muziekvereniging Ons Genoegen is opgericht op 15 november 1900. De vereniging bestaat uit de onderdelen (opleidings)orkest, slagwerkgroep en dweilorkest de Graapendaelers.

p/a Lage Kamp 16        7396 BZ        TERWOLDE

iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.            www.onsgenoegenterwolde.nl

 

Ons Genoegen

 

 

         

Graapendaelers Terwolde

Dweilorkest De Graapendaelers is de voortzetting van onze gelijknamige boerenkapel opgericht in 1955. In 2010 werd 'boerenkapel' vervangen door 'dweilorkest' en werd het muzikale genre aangepast.

Dweilorkest De Graapendaelers is een onderdeel van muziekvereniging Ons Genoegen uit Terwolde maar het enthousiasme was dusdanig groot, dat sinds 2012 ook een groep musici van muziekvereniging Excelsior uit Twello meespeelt. Het dweilorkest  heeft een breed repertoire en kan  veel verschillende vieringen feestelijk ondersteunen! www.graapendaelers.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       Graapendaelers
         

Jong Gelre

Jong Gelre is een jongerenvereniging die vooral bestaat uit Plattelands jongeren. Deze vereniging is opgedeeld in verschillende regio's. Eén van deze regio's is Terwolde-Nijbroek. Jong Gelre Terwolde-Nijbroek bestaat uit een groot aantal gezellige en enthousiaste jongeren uit de omgeving van Terwolde en Nijbroek. Dat Jong Gelre Terwolde-Nijbroek een levendige vereniging is blijkt wel, wij houden het al sinds 1930 vol.             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                 www.jonggelretn.nl

   Jong Gelre    Jong Gelre Terwolde -Nijbroek
  • Voorzitter: Lieke Bosch
  • Secretaris: Leonie Wassink
  • Penningmeester: Rinske Keizer
  • Algemeen bestuursleden: Mirjan Beekman, Anton Ham en Leroy Koers
  • p/a Rinske Keizer, Kampweg 6, 7397 NK Nijbroek
         
         
         
         
         
         

 

 

 

 

 

 

© 2020 Dorpsbelangen Terwolde. All Rights Reserved.