2017 07 11 21.51.21

Dorpscontactpersoon Terwolde

facebook 2

Vanaf 1 juni 2017 mag ik mij Lucia Kiesbrink-Lubberts dorpscontactpersoon van Terwolde noemen!

Als geboren Terwoldenaar lijkt het mij een grote uitdaging om mijn creatieve brein, sociale contacten en liefdadigheid te mogen delen met de dorpsbewoners van Terwolde. Een hele uitdaging en iets waar ik veel zin in heb.

Vele jaren heb ik creatieve workshops als "Atelier Lucia" in Terwolde gegeven wat ik met ontzettend veel plezier heb gedaan. Het creatieve zit in mij en zal ik de komende jaren ook zeker blijven doen voor ons dorp en Stichting Tamara. Ook heb ik de afgelopen jaren in samenwerking met andere dorpsgenoten diverse activiteiten in Terwolde mogen verzorgen. Zoals in de begin jaren de Avondmarkt, 5 jaar lang de voorjaarsbeurs bij Brasserie Kriebelz, de 2e hands kledingbeurs maar ook de bekende Ronde van Terwolde of kerstworkshop op Landgoed Matanze. Door de week werk ik enkele dagen als administratief medewerkster en doe ik vrijwilligerswerk bij Stichting Tamara.

Taken dorpscontactpersoon:

De taken van een dorpscontact persoon is o.a. om buurtbewoners/dorpsgenoten/verenigingen te verbinden met elkaar. Want wat is er eigenlijk te doen en aanwezig in Terwolde en wat missen we juist in de buurt of zouden we samen kunnen organiseren of delen? Hoe maken we buurten nog leuker etc. Ik ga mij de komende twee jaar daarin verdiepen met ondersteuning van Dorpsbelangen en uiteraard jullie hulp als bewoners.Ik ga samen met dorpsbewoners/verenigingen rond de keukentafel zitten want ben van mening dat daar met een kop koffie de leukste contacten en samenwerking ontstaat!.

Heb je zelf ideeen of wil je als bewoner/vereniging meehelpen met diverse leuke activiteiten die we met kleine groepjes realiseren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op mijn facebookpagina dorpscontactpersoonterwolde kunnen jullie mij volgen wat ik o.a. tegen kom in ons mooie dorp Terwolde. Maar dat kan ik niet alleen want daar heb ik jullie hulp en informatie bij nodig. 

Volg en informeer je mij ook?  Afbeeldingsresultaat voor facebooklogoGroeten Lucia Kiesbrink-Lubberts

 

© 2020 Dorpsbelangen Terwolde. All Rights Reserved.